Blog

Wat is de beste wasstraat?

Milieuvriendelijk autowassen? Dan is de wasstraat beter dan wanneer je het  zelf doet - EenVandaag

We hebben een unieke niche in autoservice en wat we doen is uniek bij elkaar. Auto valeting in Nederland en Nederland is een zeer gespecialiseerde branche en wij zijn specialisten in schepen, bussen, vrachtwagens etc. Als het gaat om genieten van het gevoel van de nieuwe auto, dan is er maar één bedrijf: wij.

Wij wrappen alle soorten auto's, niet alleen de Nederlandse auto's. We hebben diensten voor: – Premium luxe auto's – D-specificatie auto's – Auto's in beperkte oplage – Bedrijfsvoertuigen

Nu klinkt dat misschien wat verrassend, maar dit is geen nichemarkt waarin Nederlandse bedrijven de lokale expert zijn. We zijn al sinds de jaren tachtig actief in de niche van autoverhuur en we vertragen nooit. We blijven groeien en vooruitgaan omdat we geloven dat ons team een ​​must is voor de markt voor autoverhuur. Het team bestaat uit gediversifieerde professionals van over de hele wereld die een uitstekende verstandhouding met klanten onderhouden en die precies weten hoe ze aan hun behoeften moeten voldoen.

Het zijn niet alleen de schoonmakers die we voor de klus inhuren. Het is het mobiele parkeerpersoneel. Het team heeft een hands-on aanpak en maakt gebruik van professionele apparatuur. Er zijn ook specialisten in elke afdeling: exterieur wassen, interieur wassen, brandwaterproductie, metaalbewerking, detaillering, montage en stoffering, racen en motoronderhoud. In feite speelt het hele team een ​​cruciale rol in de autowasindustrie.

Als je het woord 'druk' noemt, hergroepeer je de zogenaamde 'schoonmakers' in één: mobiele valeting-teams. Het team bestaat uit arbeiders die verantwoordelijk zijn voor de bediening van de auto, vrachtwagen of bestelwagen in het veld. Deze medewerkers maken niet alleen de binnenkant van het voertuig schoon (met de stofzuigers die we hebben), ze maken ook buiten op het veld schoon. De outsiders poetsen en polijsten de auto, en hoe verder ze erin gaan, hoe beter. Ze zijn erg 'gerepareerd' voor het werk dat uiteindelijk gedienstigheid vereist.

In de loop der jaren hebben we veel geobserveerd in de auto-valeting-industrie. Soms maakt een bedrijf zoveel fouten in de brainstorm en operaties dat ze de focus volledig verliezen. Een ander belangrijk nadeel van planning is dat de organisatie soms de systemen en controles volledig mist om ervoor te zorgen dat de toegenomen focus daadwerkelijk op winst is gericht, maar niet op kosten.

De kosten zijn altijd belangrijk, maar vooral omdat alle auto's ook duur zijn, om zo te zeggen. Om de zaken in perspectief te houden, moeten voor het bedrijf dat de beste in zijn vakgebied probeert te zijn, de kosten nauw verband houden met de inkomsten.

Samengevat, 'druk' moet worden gemeten, samen met het 'loon', zodat duidelijk is waar de scheidslijn tussen beide ligt.

Comments Off on Wat is de beste wasstraat?