Blog

Why Insurance Companies Are Angry

een rij gebruikte auto's van bmw die bij een openbare autodealer in hamburg, duitsland worden geparkeerd - auto stockfoto's en -beelden

Wanneer u uw voertuig moet laten keuren door de afdeling transport (DOT) en u zoekt naar redenen waarom uw verzekeringsmaatschappij de prijs heeft verhoogd, kunt u een aantal redenen bekijken waarom verzekeringsmaatschappijen hiertoe worden gedwongen.

verlies van bonnen: Als u uw bonnen van de verrichte werkzaamheden of ten behoeve van de werkzaamheden verliest, kan dit gevolgen hebben voor uw verzekeringspremie. Wanneer u daarom vraagt, wordt u gevraagd of u het gebied hebt verlaten of het voertuig naar huis hebt gebracht. Het is zeer waarschijnlijk dat uw verzekeringsmaatschappij uw voertuig wil onderzoeken en of ze hierdoor om meer geld zullen vragen.

dagvaarding: schade aan eigendommen die meer dan £ 400 kost om te repareren, kan u voor de rechtbank brengen. Betrapt worden is al moeilijk genoeg, maar als u niet over de juiste documenten beschikt om het te bewijzen, kunt u toch voor de rechtbank komen te staan ​​met een boete en een zaak die zich opstapelt met kosten.

tip: Als u een gloednieuwe auto koopt, moet u een verzekering afsluiten voordat u ermee weg kunt rijden. Nieuwe auto's zijn erg duur, maar als u wacht tot uw volgende salaris binnenkomt, moet u mogelijk extra betalen voor de verzekering. Een autoverzekering is iets waar u niet zonder kunt, tenzij u huurt, omdat de auto dan niets waard is.

Doorvoer: Als u een baan heeft waarbij u regelmatig met het openbaar vervoer of een ander vervoermiddel moet reizen, moet u uw auto verzekeren. Dit komt omdat als je geen verzekering hebt en je wordt geraakt, je alle reparaties persoonlijk moet betalen.

gecrashte auto: Je zult toch nooit met je auto crashen? Helaas doen meerdere mensen dat. Of het nu uw schuld is of niet, u zult alle noodzakelijke reparaties moeten laten uitvoeren en u zult de boekwaarde van de auto moeten betalen als deze is afgeschreven of afgeschreven bij een ongeval. Dit moet u zelf dekken als u met uw auto op de weg wilt rijden.

Bellen met uw verzekeringsmaatschappij kan erg vervelend zijn en het kost ook veel tijd. Het zal helpen om uw verzekeringsmaatschappij te bellen en een verzekeringsagent te krijgen om uw vragen te beantwoorden, omdat zij al uw vragen over de verzekering kunnen beantwoorden. U moet echter een verzekeringsagent vinden die betrouwbaar is en dit al heel lang doet. Het is niet alleen u, uw verzekeringsagent moet iemand zijn die u kunt vertrouwen. Daarom is het kiezen van een verzekeringsagent cruciaal.

U moet verschillende agenten bekijken voordat u er een kiest. Door dit te doen, kunt u de beste agent en de beste verzekering voor u kiezen.

Comments Off on Why Insurance Companies Are Angry